Weert - Laarveld

Alle woningen in dit bouwplan zijn inmiddels verkocht.


 


Heerlijk wonen in Laarveld!


Landelijk en ruim wonen en toch alle voorzieningen dichtbij? Bouwplan Laarveld biedt deze unieke combinatie!


Laarveld is een nieuwe wijk, ten noorden van Weert. De wijk is ruim opgezet en kenmerkt zich door het mooie landelijk karakter. De woonomgeving bestaat uit veel groen, waterlopen, pleintjes, bomen, houtwallen en speelplaatsen. In de omgeving bevinden zich diverse prachtige natuurgebieden.


De ligging van Laarveld is uitstekend. Het centrum van Weert, met vele voorzieningen zoals supermarkten, winkelcentra, scholen, een ziekenhuis, NS-treinstation, theater, bioscoop en zwembad, ligt op fietsafstand. Ook voor een avondje uit kent Weert vele restaurants, terrasjes en culturele activiteiten. De A2 is vanuit Laarveld binnen enkele minuten per auto te bereiken.


In Laar zelf bevindt zich het Integrale Kind Centrum Laar, dat in 2016 in gebruik werd genomen. Onderdeel hiervan zijn een basisschool en kinderopvang. 


 


De Woningen


Aan de Monnestraat, een zijstraat van de Laarderweg, welke uitkomt op de Ringbaan- Noord, worden 4 luxe half vrijstaande nieuwbouwwoningen gerealiseerd.


De hoogwaardig afgewerkte woningen hebben een gebruiksoppervlakte van maar liefst 138 m². De woningen worden duurzaam en energiezuinig gebouwd: gasloos, met een lucht-water warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en triple (isolatie)glas.


De woningen zijn voorzien van onder andere een riante woonkamer met open keuken en een schuifpui met toegang tot de achtertuin van maar liefst 14 meter diep. Op de eerste verdieping worden 3 ruime slaapkamers gerealiseerd. De luxe afgewerkte badkamer beschikt over een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Verder is op de verdieping een separaat toilet aanwezig. De bergzolder, bereikbaar middels een schuiftrap, biedt meer dan voldoende opslagruimte.


De woningen hebben de optie om de begane grond uit te breiden met een slaap- en badkamer, hetgeen de woning levensloopbestendig maakt.