Ontwikkelen is al meer dan 30 jaar één van de kernactiviteiten van Mulleners Vastgoed. Ontwikkeling van mensen speelt hierbij een belangrijke rol. Daarom is ontwikkeling van mensen de sleutel voor ons sponsorbeleid. Sinds enkele jaren zijn wij vaste sponsor van Pure! Dream Centre. Pure! Dream Centre is een organisatie die zich bezig houdt met de ontwikkeling van kinderen in Cambodja. 

De missie van het Pure! Dream Centre is het bereiken van een betere toekomst voor onbevoorrechte kinderen uit de Kandek gemeenschap in Cambodja. Pure! Dream Centre wil de leefomstandigheden en thuissituatie van de kinderen positief veranderen door ze kwalitatief onderwijs en goede gezondheidszorg te bieden en hun families te ondersteunen met sociale en inkomens genererende projecten. Pure! Dream Centre ondersteunt de kinderen tot ze hun praktijkopleiding, voortgezet onderwijs of universitaire opleiding afgerond hebben en in staat zijn om degelijk werk te vinden.

Bij het Pure! Dream Centre ligt de focus op het kind, de familie en de community waarin de kinderen leven en de methode is dan ook gebaseerd op deze drie pilaren:

1. Het kind: het onderwijsprogramma

2. De familie: het familie ondersteunend programma bestaande uit sociaal werk en inkomensgenererende projecten

3. De community: de activiteiten uit het familie programma bereiken de rest van de gemeenschap

Voor meer informatie zie: www.puredreamcentre.org