Venlo - Kazernekwartier Venlo

Samen met Laudy Vastgoedontwikkeling zijn wij één van de drie marktpartijen die het terrein van de voormalige Frederik Hendrikkazerne in Blerick (Gemeente Venlo) tot de nieuwe, eigentijdse en levendige stadswijk Kazernekwartier Venlo ontwikkelen.


De nieuwe wijk bestaat uit een combinatie van herbestemde kazernegebouwen en nieuwbouw, een mix tussen oud en nieuw. De unieke historie blijft zo zichtbaar. Van de voormalige appèlplaats, die het groene hart van de wijk wordt, tot de zichtbare delen van het ondergelegen fort Sint-Michiel. Alle ingrediënten zijn aanwezig om van het Kazernekwartier een unieke plek te maken waar mensen graag wonen, werken en ontspannen.


Kazernekwartier Venlo krijgt een grote diversiteit aan functies, waaronder meer dan 600 woningen. Deze bestaan uit een mix van huurwoningen in het sociale- en middensegment, koopwoningen in diverse prijsklassen, studentenwoningen en een aantal kluswoningen in de bestaande gebouwen. Als samenwerkingspartners ontwikkelen wij,  samen met Laudy Vastgoedontwikkeling, in het project circa 125 woningen en 5.000 m² commerciële ruimtes, waaronder een hotel en een restaurant.


Het Kazernekwartier wordt een stedelijk gebied waar wonen, werken, leren en ontspannen hand in hand gaan en waar historie en toekomst samenkomen. Bekijk voor meer informatie de website van Kazernekwartier Venlo: https://kazernekwartiervenlo.nl