Grevenbicht - Awt Poskentoar

8 luxe appartementen in Grevenbicht


In ‘Awt Postkentoar’ ontwikkelen wij 8 luxe nieuwbouwappartementen. Na gereedkoming zullen deze appartementen te huur worden aangeboden. Er worden 3 verschillende typen appartementen gerealiseerd, allen divers qua indeling en variërend in grootte vanaf circa 86 m² tot 128 m². Ieder appartement is voorzien van een riante woonkamer met open keuken, ten minste 2 slaapkamers, een luxe afgewerkte badkamer, een extra separaat toilet en een balkon. De appartementen worden duurzaam en energiezuinig gebouwd: gasloos, met een warmtepomp, vloerverwarming en isolerend glas. Elk appartement heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats en een berging op het buitenterrein. ‘Awt Poskentoar’ beschikt uiteraard over een lift.


De bouwwerkzaamheden op de locatie zijn inmiddels in volle gang. Naar verwachting zal de oplevering van de appartementen eind 2023 plaatsvinden. Vanaf dat moment zullen wij de appartementen gaan verhuren. Bent u geïnteresseerd en/of wilt u op de hoogte worden gehouden? Schrijf u nu alvast in via  de  website www.woonwensenwordenwaar.nl.


Op 21 december 2021 heeft een digitale informatiebijeenkomst met betrekking tot dit bouwplan plaatsgevonden. Deze is terug te kijken via de volgende link: Digitale informatiebijeenkomst 21-12-2021