Holtum - Aan de Munnik

Te koop!


Op de voormalige locatie van de basisschool in Holtum staat uw nieuwe thuis. Op deze plek, midden in het dorp, worden 14 moderne, duurzame woningen gebouwd, afgestemd op úw leefsituatie en voorzien van het hedendaagse wooncomfort. In het bouwplan worden 3 verschillende woningtypen gerealiseerd. 


De woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en beschikken over een ruime, lichte woonkamer en openslaande deuren naar de achtertuin met eigen achterom. Daarnaast worden alle woningen, met uitzondering van kavel 8, levensloopbestendig uitgevoerd, met een slaap- en badkamer op de begane grond. De luxe afgewerkte badkamer beschikt over een douche, dubbele wastafel en toilet. Op de verdieping bevinden zich een tweede en derde slaapkamer, een tweede badkamer en een berging met opstelling van de technische installaties.


Voor meer informatie over het bouwplan verwijzen wij u naar de website www.aandemunnik.nl


De verkoop van de woningen wordt verzorgd door zowel  Boek & Offermans Makelaars als Tijs en Cyril Makelaardij


 


De twee bouwkavels aan de Martinusstraat worden verkocht door de Gemeente Sittard Geleen. Indien u interesse heeft in één van deze bouwkavels, kunt u contact opnemen met de Gemeente Sittard Geleen.