Holtum - Aan de Munnik

Binnenkort in verkoop!


Op de locatie van de voormalige basisschool aan de Munnikstraat worden 14 eigentijdse, duurzame en energiezuinige woningen gerealiseerd. 


Drie typen woningen:


De 7 woningen type A hebben een moderne uitstraling en zijn voorzien van een plat dak. Het betreft 4 half vrijstaande woningen en 3 vrijstaand geschakelde woningen. De woningen zijn gelegen aan de Munnikstraat en zullen te koop worden aangeboden.


De 4 woningen type B zijn gelegen aan het autoluwe hofje ‘Aan de Munnik’. Deze woningen zullen wij in eigendom behouden en te zijner tijd te huur aanbieden.


De 3 woningen type C zijn eveneens aan het hofje gelegen en zullen ook verkocht worden. Deze in de breedte gebouwde woningen hebben een traditionele uitstraling met mooie architectonische details. 


Alle woningen zijn standaard voorzien van een lichte, ruime woonkamer en openslaande deuren naar de achtertuin met eigen achterom. Iedere woning heeft op de verdieping drie slaapkamers en een compleet en luxe afgewerkte badkamer. Optioneel kan er bij de koopwoningen gekozen worden voor een levensloopbestendige uitvoering, met een slaap- en badkamer op de begane grond.


Bent u geïnteresseerd en/of wilt u op de hoogte worden gehouden? Schrijf u nu alvast in via  de website www.woonwensenwordenwaar.nl. 


 


De twee bouwkavels aan de Martinusstraat worden verkocht door de Gemeente Sittard Geleen. Indien u interesse heeft in één van deze bouwkavels, kunt u contact opnemen met de Gemeente Sittard Geleen.