Maastricht - Groene Loper 8 woningen

Te koop!


De Groene Loper in Maastricht is omgeven door groen en ruimte, met het levendige stadscentrum om de hoek. Direct aan de Groene Loper worden 8 moderne stadswoningen ontwikkeld. Woningen 1 tot en met 7 beschikken over een unieke indeling, verdeeld over 4 woonlagen. Omdat de woonkamer half verhoogd is gelegen biedt deze een prachtig uitzicht op de Groene Loper. De woonoppervlaktes variëren in grootte vanaf circa 142 m² tot 152 m² en beschikken over 3 of 4 slaapkamers. Op de onderste woonlaag bevindt zich een riante leefkeuken met directe toegang tot de tuin. Woning 8 is een volledig vrijstaande woning met een inpandige garage. Deze woning beschikt over 3 woonlagen en 4 slaapkamers en heeft een woonoppervlakte van circa 143 m².


Voor meer informatie over het bouwplan verwijzen wij u naar de blauwe button 'Documentatie'. Hier kunt u de brochure en prijslijst downloaden. 


De verkoop van deze woningen wordt verzorgd door Tijs & Cyril makelaardij. Bekijk voor meer informatie de website https://www.tijsencyril.nl