Maastricht - 8 woningen Groene Loper

Alle woningen in dit bouwplan zijn verkocht.


De Groene Loper in Maastricht is omgeven door groen en ruimte, met het levendige stadscentrum om de hoek. Aan het noordelijk deel van de Groene Loper worden 8 luxe stadswoningen gerealiseerd. De hoogwaardig afgewerkte woningen bestaan uit 3 of 4 woonlagen en hebben variërende woonoppervlaktes vanaf ongeveer 142 m² tot 153 m². De woningen worden duurzaam en energiezuinig gebouwd: gasloos, met een lucht-water warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en triple isolerend glas.


De woningen op kavel 1 tot en met 7 beschikken over een unieke indeling, verdeeld over 4 woonlagen. Op de onderste woonlaag bevindt zich een riante leefkeuken met openslaande deuren naar de tuin met eigen achterom. De woonkamer, welke half verhoogd is gelegen op de tweede woonlaag, biedt een prachtig uitzicht op de Groene Loper. De woning op kavel 8 heeft drie woonlagen en is een volledig vrijstaande woning. Alle woningen beschikken over 3 of 4 slaapkamers, een luxe afgewerkte badkamer en een fijne tuin. Alle woningen krijgen een parkeerplaats welke is gelegen op het parkeerterrein van het naastgelegen appartementencomplex ‘De Börgemeister’. De woning op kavel 8 heeft tevens een inpandige garage.


De bouw van de woningen is reeds gestart en naar verwachting vind oplevering in het voorjaar van 2024 plaats.


Voor meer informatie verwijzen wij u naar de blauwe button 'Documentatie'. Hier kunt u de brochure en prijslijst downloaden. 


De verkoop van de woningen wordt verzorgd door Tijs & Cyril Makelaardij