Maastricht - Maastricht - Polverpark fase 1.2

Alle woningen in dit bouwplan zijn inmiddels verkocht.

In het hart van Maastricht (nabij het Vrijthof) 8 stadsvilla’s met 3 slaapkamers en mogelijkheid tot een 4de en 5de slaapkamer, luxe afwerking en eigen parkplaats!

Typering:
Verborgen tussen de Polvertorenstraat en de Abtstraat spreekt hier vooral de rust. Uit het oog maar in het hart van de stad. Gesitueerd in een omgeving rijk aan fraaie, oorspronkelijke panden en gevels. Het Klevarie terrein is in de nabijheid van talloze monumenten, gezellige pleintjes, steegjes, kronkelende doorsteken en vooral ontelbaar veel "klinkers", die de geheimen van de stad meter voor meter blootleggen. Met de Hertogsingel om de hoek heeft u vlot toegang tot de ringweg van Maastricht met goede aansluitingen op de A2 richting Luik, Aachen en Eindhoven.

Woningen:
In fase I.2 worden 8 moderne stadsvilla’s op het Klevarie terrein gerealiseerd. Type 1 (kavel 1 t/m 3), type 2 (kavel 4 t/m 7) en type 3 (kavel 8). De moderne woningen zijn gelegen op percelen tussen circa 130 m² en 162 m². De uitstekende isolatie garandeert een aangenaam woonklimaat en een laag energieverbruik. De begane grond en de eerste verdieping zijn standaard voorzien van vloerverwarming.
De woningen worden compleet opgeleverd met modern tegelwerk in badkamer en toilet, sanitair van het merk Sphinx 420 serie en een vaste trap naar de zolder.

Verkoop:
De verkoop geschiedt middels inschrijving, genoemde prijzen zijn derhalve richtprijzen.
Informeer bij de makelaar voor meer informatie. Tijs Hillen Makelaardij; 043-3655655.

Specificaties

Inhoud
740m³
Koopprijs
379800
Woonoppervlakte
190