Echt - Echt - Pius X-hof Appartementen

Alle appartementen in dit bouwplan zijn inmiddels verkocht.

Inmiddels is gestart met de bouw van 19 appartementen en 6 vrijstaand geschakelde woningen gelegen aan de Nieuwe Markt in Echt. De appartementen worden verdeeld over twee complexen die worden gebouwd aan Pius X-hof.
Drie woningen worden eveneens aan deze doodlopende straat gesitueerd, de andere drie woningen komen te liggen aan de Mussenstraat.

Appartementen:
De appartementen zijn verdeeld over twee complexen, welke beiden zijn voorzien van een afgesloten parkeerkelder met voor elk appartement een eigen parkeerplaats. In de kelder is voor elk appartement tevens een eigen berging gesitueerd.

De appartementen variëren in grootte van circa 88 m² tot circa 106 m² en zijn voorzien van twee of drie slaapkamers. Daarnaast is er op blok A een penthouse gelegen van circa 137 m² groot. De ruime, zonnige woonkamers en de balkons/terrassen zijn gelegen aan de zijde van de Nieuwe Markt, met een prachtig vrij uitzicht over het plein. De appartementen worden opgeleverd inclusief compleet afgewerkte badkamer en toilet, met luxe tegelwerk en sanitair. Wijzigingen aan de indeling en afwerking van deze ruimtes zijn uiteraard mogelijk, waardoor de koper deze nog naar eigen smaak kan afwerken.

Specificaties

Koopprijs
359800
Woonoppervlakte
137