Nieuwstadt - Nieuwstadt - Witham

Alle woningen in dit bouwplan zijn inmiddels verkocht.

In het landelijke Nieuwstadt ontwikkelt Mulleners Vastgoed 13 stijlvolle gezinswoningen, gelegen aan In de Bongerd. Deze doodlopende straat is ruim opgezet en omgeven door groen, wat garant staat voor heerlijk rustig wonen in een groene omgeving.
De ruime woningen zijn modern vormgegeven en voorzien van diverse karakteristieke kenmerken, zoals de fraaie kopgevels met zinken afwerklijsten en de betonnen randen die bij diverse woningen in het metselwerk zijn verwerkt. De verschillende voorgevels van de woningen maken het straatbeeld tot een mooi geheel, waarbij elke woning zijn eigen identiteit krijgt.
De woningen worden luxe en compleet afgewerkt met onder andere openslaande deuren naar de tuin, vloerverwarming op zowel de begane grond als eerste verdieping, modern tegelwerk (vloertegels 30 x 60 cm, wandtegels 25 x 44 cm) en sanitair (Sphinx), een vaste trap naar zolder en een extra grote garage.

De indeling:
Ruime ontvangsthal voorzien van meterkast en toiletruimte met hangend toilet en fonteintje. Royale leefruimte (circa 45 m²) bestaande uit een verscholen open keuken aan de achterzijde en een riante L-vormige woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. Extra grote garage met kantelpoort en een loopdeur naar de tuin.
Op de eerste verdieping bevinden zich aan de achterzijde twee slaapkamers (groot circa 8 m² en 11 m²) en aan de voorzijde een masterbedroom (circa 18 m²). De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een glazen douchecabine, 2 wastafels en een tweede toilet.
De zolder is bereikbaar middels vaste trap en heeft een (woon)oppervlakte van circa 31 m² (vloeroppervlakte circa 40 m²). Op de zolder bevinden zich de witgoedaansluitingen en zijn de installaties (HR-combiketel en mechanische ventilatie unit) opgesteld. De multifunctionele zolder zou prima ingericht kunnen worden als grote vierde slaapkamer.Specificaties

Inhoud
536m³
Koopprijs
269800
Woonoppervlakte
377