Venray - Venray - Signatuur type A/B

Alle woningen in dit bouwplan zijn inmiddels verkocht.

Nabij het uitgebreide centrum van Venray, aan de rand van nieuwbouwwijk De Brabander, wordt gestart met de bouw van de nieuwe wijk ‘Signatuur De Brabander’. Een ruim opgezette woonwijk met riante vrijstaande woningen, die zijn gelegen op royale percelen. Heerlijk wonen in het groen en bij de bossen, maar met de gemakken van de stad binnen handbereik. Een ideaal decor voor een nieuwe wijk met allure. Een locatie waar u zich snel thuis zult voelen.

Hier worden twee verschillende type woningen gebouwd, die beide luxe en compleet zijn afgewerkt. Er zijn diverse standaard opties mogelijk, waaronder het realiseren van een slaap- en badkamer op de begane grond en/of het realiseren van een extra verdieping. Uiteraard kunt u de woning geheel naar eigen wens en smaak afwerken. Uw eigen identiteit geven aan uw nieuwe woning? Dat kan in Signatuur de Brabander!

De woningen worden luxe en compleet afgewerkt met onder andere:
- Uitstekende isolatie
- Elektrisch bedienbare sectionaalpoort
- Vloerverwarming gehele woning, regelbaar per vertrek
- Complete badkamer en separaat toilet op de verdieping
- Luxe en modern sanitair en tegelwerk
- Diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden

De luxe villa’s zijn toegankelijk via de overdekte entree. In de hal bevinden zich de meterkast, de toiletruimte en de trapopgang naar de verdieping. Tevens is vanuit de hal de riante living bereikbaar. De woonkamer en de leefkeuken zijn samen maar liefst 57 m² groot. Naast de grote ramen, die voor veel lichtinval zorgen, bevinden zich aan de achterzijde van de woonkamer openslaande deuren naar de tuin. De vanuit de hal bereikbare garage is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaalpoort en is aan de achterzijde voorzien van een deur naar de tuin.

Op de verdieping heeft u vanuit de royale overloop toegang tot de verschillende vertrekken. De 3 ruime slaapkamers van woningtype A zijn circa 18, 9 en 9 m² groot, bij woningtype B zijn deze circa 21, 12 en 12 m². Bij beide woningtypes wordt de volledig betegelde en compleet ingerichte badkamer (groot circa 8 m²) voorzien van een ligbad, een inloopdouche en twee wastafels en is er een separate toiletruimte. Daarnaast is er nog een technische ruimte op de verdieping waar onder andere de cv-installatie geplaatst is en waar zich de witgoedaansluitingen bevinden.

Alle sanitaire ruimtes worden voorzien van luxe en modern sanitair (Sphinx 420 serie) en tegelwerk (Mosa Limited Edition, vloertegels van 45 x 45 cm en wandtegels van 30 x 45 cm). Uiteraard zijn er tal van mogelijkheden om een persoonlijke touch aan de afwerking te geven.

De woningen worden in 2 verschillende kleurcombinaties uitgevoerd (afhankelijk van kavelkeuze).
Woning A (standaard) heeft een inhoud van 660 m³ en een woonoppervlakte van 161 m².
Woning B (standaard) heeft een inhoud van 675 m³ en een woonoppervlakte van 167 m².
De meerprijs van woning B is € 2.000,00.

Diverse uitbreidingsmogelijkheden:

Optie 1: bad- en slaapkamer op de begane grond
Bij zowel woningtype A als B bestaat de mogelijkheid om op de begane grond een slaapkamer met badkamer en-suite te realiseren. Deze slaapkamer is respectievelijk circa 15 m² en 13 m² groot en bij woning B voorzien van openslaande deuren naar de tuin. De badkamer is respectievelijk circa 6 m² en 8 m² groot, volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, twee wastafels en een derde toilet.
Woning A (met optie 1) heeft een inhoud van 760 m³ en een woonoppervlakte van 186 m².
Woning B (met optie 1) heeft een inhoud van 780 m³ en een woonoppervlakte van 192 m².

Optie 2: setback tweede verdieping
Bij woning A kan optioneel gekozen worden voor de bouw van een tweede verdieping. Deze verdieping wordt volledig ingericht met 2 extra slaapkamers, beide circa 15 m² groot, en een extra badkamer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel.
Woning A (met optie 2) heeft een inhoud van 835 m³ en een woonoppervlakte van 208 m².

Optie 3: combinatie van optie 1 en 2
Bij woning A is het uiteraard ook mogelijk beide opties te combineren.
De inhoud van de woning bedraagt in dit geval 935 m³, de woonoppervlakte maar liefst 233 m².

Bezoek onze projectsite:
www.signatuurdebrabander.nl

Specificaties

Inhoud
660m³
Koopprijs
324800
Woonoppervlakte
644