Maastricht - Maastricht - de Hoge Fronten

Alle woningen in dit bouwplan zijn inmiddels verkocht.

De hoge fronten is gelegen aan de Noordwestzijde van centrum Maastricht en is eenvoudig bereikbaar via de recente vernieuwde Noorderbrug. Een basisschool, kinderopvang, sportverenigingen en andere voorzieningen bevinden zich in de directe nabijheid.

Wonen naast historie en groen:
Het twintig hectare grote Frontenpark staat niet alleen bekend om de achttiende en negentiende-eeuwse vestingwerken (de Wèrreke zoals ze in Maastricht zeggen), maar ook om zijn bijzondere flora en fauna die uniek is voor Nederland. Deze buitenkans op een luxe, vrijstaande woning in het centrum van Maastricht en een natuurgebied als `achtertuin` wilt u toch niet missen.

Moderne Villa’s:
In de Hoge Fronten worden in totaal 12 royale en comfortabele vrijstaande woningen gerealiseerd op ruime percelen vanaf circa 700 tot 1.000 m².
De woningen met een moderne, strakke architectuur bestaan uit twee of drie bouwlagen en beschikken elk over een stallingsruimte en een brede oprit voor het parkeren van twee auto’s op eigen terrein. De in licht grijs uitgevoerde woningen zijn voorzien van grote ramen op strategische plekken. Hierdoor bent u verzekerd van veel lichtinval en een adembenemend uitzicht op het aangrenzende Frontenpark.

De moderne villa’s zijn als basiswoning ruim en voorzien van een complete, goed doordachte indeling. Denk aan een royale entree, een ruime zonnige woonkamer met volop tuincontact, drie slaapkamers, een luxe en compleet afgewerkte badkamer en een riante overloop met ruimte voor inbouwkasten of een extra werkruimte. Alles met oog voor detail en voorzien van alle moderne technieken voor optimaal comfort.

Uitbreidingsmogelijkheden:
Voor wie de basiswoning nog niet compleet genoeg is, zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden. Een extra verdieping met twee extra slaapkamers, een uitbouw met bad- en slaapkamer op de begane grond of de woonkamer uitbreiden met een royale erker? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden, zodat u uw woning volledig kunt afstemmen op uw eigen woonwensen. Zo is de basiswoning met een oppervlakte van 175 m² uit te breiden tot een woning met een oppervlakte van maar liefst 250 m².