Sittard - Sittard - PITground

Op een perceel van circa 5 hectare grond bevindt zich het voormalig DSM-kantoor. Het gebouw bestaat uit 2 kantoortorens van in totaal circa 30.000 m², welke in de plint met elkaar verbonden zijn. Het gebouw is centraal gelegen, nabij het NS-station Sittard en diverse uitvalswegen, en omvat onder andere conferentie- en vergaderruimtes, spreekkamers, een restaurant met buitenterras en circa 700 parkeerplaatsen.


Het gebouw wordt herontwikkeld tot een duurzame, multifunctionele en toekomstgerichte plek; PITground. Een unieke plek waar werken, wonen en recreëren samenkomen.


In de Noordtoren van het gebouw bieden wij prachtige kantoorruimtes te huur aan voor zowel kleine als grote ondernemers, met oppervlaktes van 15 m² tot 5.000 m². Naast werken is het straks ook mogelijk om te verblijven in PITground. Om bij te dragen aan de grote vraag naar (studenten) huisvesting in de Sittard en regio Limburg worden in het gebouw (studenten) studio’s en short stay appartementen gerealiseerd. Op de begane grond van het gebouw bieden we een plek voor ontspanning en recreatie, met een restaurant en ontmoetings- en sportfaciliteiten.


Bezoek voor meer informatie over PITground en de mogelijkheden tot het huren van een kantoorruimte de website www.pitground.com