Grevenbicht - Awt Poskentoar

Inschrijving verhuur gestart!

6127BB Grevenbicht

Boulevard

Omschrijving

8 luxe huurappartementen in Grevenbicht

Op de plek waar vroeger het Postkantoor stond, kunt u nu heerlijk wonen! In Residentie Awt Poskentoar bieden wij 8 prachtige en volledig afgewerkte nieuwbouwappartementen te huur aan.

Er zijn 3 verschillende typen appartementen, verschillend qua indeling en variërend in grootte vanaf circa 85 m² tot 130 m², met allemaal hetzelfde hoge afwerkingsniveau. Ieder appartement is voorzien van een riante woonkamer met open keuken, ten minste 2 slaapkamers, een luxe afgewerkte badkamer, een extra separaat toilet en een terras of balkon.
De appartementen zijn duurzaam en energiezuinig gebouwd: gasloos, met een warmtepomp, vloerverwarming en isolerend glas. Elk appartement heeft de beschikking over minimaal één eigen parkeerplaats en een berging op het buitenterrein. Residentie Awt Poskentoar beschikt uiteraard over een lift.

De verwachting is dat de appartementen vanaf begin 2024 beschikbaar zullen zijn voor verhuur. Om in aanmerking te komen voor een appartement, vragen wij u een inschrijfformulier in te vullen. Middels de blauwe 'documentatie' button, rechts van deze tekst, kunt u dit inschrijfformulier downloaden. Tevens vindt u hier de brochure, de prijslijst en het document 'Inschrijf- en huurvoorwaarden', waarin wij de inschrijfwijze en huurvoorwaarden nader voor u hebben omschreven.